Indiferent că sunteți în trecere prin Harghita, în concediu sau fie și numai pentru o escapadă de weekend, vă recomandăm să vizitați Parcul Mini Transilvania. O atracție nouă și unică, atât pentru copii cât și pentru adulți.

Aici veți putea vedea cele mai importante machete reprezentative din Transilvania și veți avea ocazia să vă plimbați, contracost, cu mini Mocănița Secuiască. Un trenuleț de mici dimensiuni, dar suficient de puternic pentru a transporta câteva persoane deodată.

”Cu scopul promovării turismului din Ținutul Secuiesc, am creat la Băile Seiche un Mini Parc Transilvănean, unde vor putea fi văzute machetele a peste 90 de localități istorice și cetăți medievale din Transilvania. În acest parc tematic și distractiv, atât copiii, cât și adulții pot petrece o zi de neuitat, călătorind cu mocănița trasă de o locomotivă cu aburi și descoperind Centrul Memorial Orbán Balázs”, conform site-ului oficial.

Ce bani ar trebui să aveți la voi?

Prețul unui bilet pentru adulți este de 30 de lei, iar pentru copii 15 lei. Cei mici, sub trei ani, au acces gratuit. Sunt facilități pentru grupuri mai mari de 10 persoane și acces gratuit pentru persoanele cu dizabilități. Cât despre plimbarea cu mocănița, biletul este de 10 lei pentru adulți și 5 lei pentru copii. Prețul biletului pentru Parcul Mini-Transilvania include intrarea și la Centrul Memorial Orbán Balázs.

Dacă vă doriți să petreceți în zonă câteva zile, atunci puteți rezerva un loc de cazare prin Airbnb sau Booking.com. O variantă ”legendară”, ar fi la Pensiunile Pava City sau Pava Desag, care oferă pachete inedite și tematice pentru familiile cu copii. Aici poți afla mai multe detalii.

Sursa foto/video: parculminitransilvania.ro

PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la transylvaniastories@gmail.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

four × 5 =

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.