Nu mai este foarte mult până la sărbătorile de iarnă, iar stațiunile montane sunt deja rezervate în proporție de peste 70% de Crăciun, respectiv în proporție de peste 90% de Revelion. Cu toate acestea, dacă vă doriți un concediu de iară la munte, mai găsiți câteva oferte.Crăciun în Poiana Brașov

Pentru patru nopți de cazare în perioada 23 – 27 decembrie, gradul de ocupare este de 71%, la această dată, conform booking.com. Dar iată care mai sunt cele mai ieftine unități de cazare în zonă:

 • Complex Montrai, 4* – preț: 1.400 de lei pentru doi adulți / 4 nopți.
 • Vila Diana, 4* – preț: 1.400 de lei pentru doi adulți / 4 nopți, cu mic dejun inclus.
 • Aparthotel Casa Viorel, 4* – preț: 1536 de lei pentru doi adulți / 4 nopți, cu mic dejun inclus.

Prețurile cresc treptat pentru această perioadă și pot ajunge și chiar depăși suma de 3.000 – 4.000 de lei pentru numai patru nopți de cazare.

Revelion în Poiana Brașov

Pentru patru nopți de cazare în perioada 30 decembrie 2019 – 3 ianuarie 2020, gradul de ocupare este de 90%, la această dată, conform booking.com. Dar iată care mai sunt cele mai ieftine unități de cazare în zonă:

 • Pension Crocus 4* – preț: 2.904 lei pentru doi adulți / 4 nopți, cu mic dejun inclus.
 • Pension Pantheon, 4* – preț: 3.199 de lei pentru doi adulți / 4 nopți, cu mic dejun inclus.
 • House of Dracula Hotel, 4* – preț: 3.598 de lei pentru doi adulți / 4 nopți, cu mic dejun inclus.

Trebuie să știți însă că fiecare unitate de cazare nu mai are foarte multe camere disponibil, iar cel mai probabil acestea se vor ocupa în perioada imediat următoare.

O alternativă ar putea fi stațiunea Predeal. Aici gradul de ocupare este de 72% pentru Crăciun și de 84% pentru Revelionm dar prețurile pot fi cu câteva sute de lei mai mici față de Poiana Brașov.

 

Sărbătorile în străinătate? Ce spui de Austria, la Innsbruck, spre exemplu! 

Innsbruck servește drept punct de plecare către cele mai frumoase și căutate stațiuni turistice de iarnă din Austria, în regiunea Tirol. Chiar și aici gradul de ocupare în unitățile de cazare pentru sărbătorile de iarnă este de 84% de Crăciun și de 89% de Revelion, la această dată, conform booking.com. Cu toate acestea, prețurile nu diferă foarte mult. Ce-i drept, Crăciunul este mai scump decât Revelionul.Crăciun în Innsbruck

Pentru patru nopți de cazare în perioada 23 – 27 decembrie, gradul de ocupare este de 84%, la această dată, conform booking.com. Dar iată care mai sunt cele mai ieftine unități de cazare în zonă:

 • Gasthof Ölberg, 2* – preț: 1.852 de lei pentru doi adulți / 4 nopți, cu mic dejun inclus.
 • Gasthof Stauder, 4* – preț: 1.970 de lei pentru doi adulți / 4 nopți.
 • Hostel Marmota – preț: 2.032 de lei pentru doi adulți / 4 nopți, cu mic dejun inclus.

Revelion în Innsbruck

Pentru patru nopți de cazare în perioada 30 decembrie 2019 – 3 ianuarie 2020, gradul de ocupare este de 89%, la această dată, conform booking.com. Dar iată care mai sunt cele mai ieftine unități de cazare în zonă:

 • Gasthof Götznerhof, preț: 2.174 lei pentru doi adulți / 4 nopți.
 • BinderS Budget City-Mountain Hotel, 4* – preț: 2.430 de lei pentru doi adulți / 4 nopți.
 • Haus Angelika – bed & breakfast – Innsbruck/Igls – preț: 2.734 de lei pentru doi adulți / 4 nopți, cu mic dejun inclus.

La toate acestea, fie în țară, fie în străinătate, mai aveți o alternativă să vă căutați cazare prin serviciul airbnb.com. Aveți șansa să găsiți apartamente la prețuri mai mici și în locuri bune. Deisgur, nu veți avea inclus micul dejun cel mai probabil.

Foto: Innsbruck / Sursa: pixabay.comPUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la transylvaniastories@gmail.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

19 − 8 =

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.