Îndrăgita interpretă de muzică populară, Ioana Bozga, de origine din Maramureș, dar stabilită la Brașov, a devenit foarte populară prin rândul tinerilor după ce a scris o melodie pentru un medic dentist. Nimic surprinzător până aici? Ei bine, videoclipul acestei melodii a fost filmat chiar în cabinetul stomatologic al medicului, în timpul unei intervenții la o pacientă.

Imaginile au devenit imediat virale pe internet, videoclipul fiind distribuit de sute de mii de internauți. Mai mult, presa din toată țara a preluat imaginile cu artista care promovează cabinetulul unui medic stomatolog din Brașov.

Dar care este povestea? Echipa Transylvania Stories s-a întâlnit la Brașov cu celebra artistă de muzică populară și a aflat de unde a pornit totul.

Ioana Bozga. FOTO: Facebook / Ioana Bozga
Ioana Bozga. FOTO: Facebook / Ioana Bozga

”Totul se întâmpla înainte de 8 martie, eram în mall la Brașov și mi-a fost poftă de un covrig. La un moment dat, am simțit cum mi s-au rupt dinții. Am zis ce mă fac, cum mă duc să cânt, aveam eveniment în două săptămâni. Am plecat cât mai repede să căutăm un dentist. Am ajuns întâmplător la doi dentiști, dar mie nu mi-a plăcut. Nu mă puteau ajuta repede. La un moment dat, văd numele doctorului Bagrin pe o listă. Îl sun și stabilim o întâlnire. Când ne-am văzut, eram emoționată, i-am arătat dinții și… eu pot să vă pun dinții înapoi, până după eveniment, iar după vom reface complet lucrarea, spune doctorul Bagrin. Și-am spus, Doamne, e superb. După 8 martie, când am mers să îmi refacă lucrarea, i-am spus domnului doctor să se oprească. Domnule doctor, vă scriu un cântec. Îi și cânt un vers. La ultima ședință la stomatolog, i-am și prezentat cântecul complet.”, susține Ioana Bozga, artista de muzică populară. 

Cât despre filmare…. ”anul trecut, am mers la cabinet la domnul doctor, doamna care se afla în acel moment la stomatolog și-a dat acordul ca ea să fie filmată în timp ce eu cânt… tot ce vedeți în acel videoclip este spontan. Am publicat videoclipul şi a devenit imediat viral”,a mai spus doamna Ioana Bozga.

Printre jurnaliștii care au scris despre artista de la Brașov:

  • https://www.wowbiz.ro/imagini-incredibile-cum-a-ales-un-medic-dentist-sa-isi-faca-reclama-asa-ceva-nu-s-a-mai-vazut-clipul-a-devenit-viral-18682613
  • https://adevarul.ro/locale/brasov/video-e-cantareata-muzica-populara-l-a-facut-celebru-dentistul-bagrin-cantec-nu-stiu-lume-fac-dintii-s-o-cariat-1_5c07c4cedf52022f7525413c/index.html
  • https://www.b1.ro/stiri/eveniment/reclama-dentist-cantareata-populara-251475.html

Videoclipul cu melodia ”Hai la doctorul Bagrin” a fost vizualizată și distribuită de sute de mii de tineri, pe rețelele de socializare. După ce a devenit mai cunoscută, cel puțin în rândul tinerilor, artista a fost invitată să cânte în mai multe localuri, dar și cluburi din București și din țară.

Artista de muzică populară Ioana Bozga împinește în 2019, 15 ani de când cântă fără întrerupere. A lansat de-a lungul timpului patru albume, dar și o carte denumită ”Tradiții culinare italiene și folclor românesc maramureșean”. O carte ce poate fi cumpărată online, chiar și pe site-ul internațional Amazon.

Ultimul album muzical, lansat de către Ioana Bozga, a fost în 2018 și se numește ”Dacă eu nu aș cânta”. Îl puteți cumpăra chiar de aici.

PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la transylvaniastories@gmail.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

twenty − three =

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.