Uită de realitatea așa cum o știi și îndrăznește să simți mai mult. Acesta este mesajul cu care te întâmpină reprezentanții de la ”Muzeul Simțurilor”, unicul de acest gen, din România. Trăiește experiențe unice și păcălește-ți simțurile prin iluzii create artificial.

Museum of Senses presupune o călătorie în care îți vei trezi simțurile, descoperind din ce în mai mult, o călătorie la finalul căreia vei simți mai mult. Un loc atât distractiv, cât și educativ, uimitor și totodată enigmatic, nefiresc și deopotriva rațional.

”Conceptul se bazează pe simțuri și pe modul în care sunt ele păcălite de lucrurile din jurul nostru. Este o experiență pe care chiar merită să o trăiești. Ochii sunt păcăliți de culori, șabloane, umbre, forme geometrice, și nu numai. În plus, periodic, experiențele din muzeu sunt schimbate.” Costea Valentin, ghid Museum of Senses.

Inedita experiență a fost simțită și pe pielea vedetelor de la noi. Delia, Dorian Popa, Andra și Cătălin Măruță, Daniel Buzdugan, Alex Velea și Antonia, sunt doar câteva dintre personalitățile care au trecut pragul acestui muzeu.

View this post on Instagram

Zi Adevaru'!!! @antonia #museumofsenses

A post shared by Alex Velea (@iamvelea) on

Călătoria ta va începe într-un labirint magic unde vei putea să te descoperi atât fizic, cât și mental. Vei continua prin acest labirint unde te vei afla pe o stradă întunecată a Bucureștiului, iar simțurile vizuale și auditive vor fi puse la încercare. De asemena vei experimenta o zonă în care apa curge de jos în sus. Oare se poate?

Urmează să-ți pui la încercare văzul, auzul, dar și mirosul,  mergând pe o stradă aglomerată a unei metropole.

Ești pregătit pentru mai multă culoare? Lăsa-te purtat într-un joc de umbre și lumini, descoperind magia culorilor, cât și faimoasele globuri Tesla, cum funcționează energia și care sunt miracolele fizicii. Decopera și experimentează viața intrând într-una dintre cele mai cunoscute legende, cea a lui Dracula. De data aceasta însa, totul va fi pe invers.

Cum crezi că este să poți vedea lucrurile într-un infinit? Testează Poarta spre neant. Adrenalina va fi accentuată mergând prin cunoscutul tunel Vortex. Nimic nu este asa cum pare, dar, din nou, totul pare normal. Toate simțurile tale vor fi stimulate, pentru a-ți trezi imaginația și a-ți sfida percepția.

Muzeul este deschis de Luni până Duminică, iar prețul unui bilet de intrare este de 25 lei pentru copii și 35 de lei pentru adulți. Mai multe detalii puteți găsi și pe site-ul oficial http://www.museumofsenses.ro/

PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la transylvaniastories@gmail.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

two × five =

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.